Bingocams live bingorooms

Nederlandse bingorooms

Belangrijke Update: Vanwege de nieuwe kansspelwetgeving accepteerd Bingocams.com helaas geen nieuwe inschrijvingen van spelers uit Nederland!

Bingocams is de nummer één aanbieder van online bingo en live bingo en dit komt doordat je bij bingocams ook in Nederlandse live bingorooms kunt spelen. Het concept van Bingocams is dat je elkaar via de webcam kunt zien terwijl je speelt, je kunt elkaar niet alleen zien maar ook horen en dat is natuurlijk geweldig. Veel Nederlanders zijn jouw al voorgegaan en hebben al een account bij Bingocams waardoor je in feite voornamelijk met andere Nederlanders speelt. Een ander uniek concept is dat je jouw winmoment kunt laten vastleggen en er nog voor betaald wordt ook! ook aan progressieve jackpots geen gebrek bij Bingocams want de BigBang bingoroom jackpot kan zomaar oplopen tot ruim honderdduizend euro.

Vrij uniek is het feit dat je jouw live winmoment kunt laten vastleggen voor ptomotionele doeleinden en waar je nog een bijdrage voor ontvangt ook. De live winmomenten zorgen er tijdens het spelen ook voor dat de sfeer gezellig blijft want zodra iemand wint kun je diegene zien en horen. Zodra je een full-house hebt kun je jouw winmoment laten gebruiken voor commerciële doeleinden, hiervoor ontvang je zelfs 15% aan commissie.

Verschillende live chat hosts

bingocamsZodra je in één van de bingorooms gaat spelen dan zal het je opvallen dat er meestal een live chat host aanwezig is. De live chat hosts zorgen ervoor dat de chat een veilige haven en plezierige ervaring is voor spelers. Tevens kun je vragen over bingo stellen aan de chat hosts alleen kun je echter geen vragen over jouw account stellen, daarvoor kun je contact opnemen met de helpdesk. De doelstelling van de live chat hosts is om ervoor te zorgen dat de sfeer in de bingorooms gezellig blijft en om beginnende bingospelers op weg te helpen.

Via de website van Bingocams kun je ontdekken wie de live chat hosts zijn. De chat hosts zijn dagelijks tussen 12:00 en 0:00 aanwezig in de chatrooms.

Bingocams Jackpots

Om jouw bingoavond van extra spanning te voorzien kun je meespelen in één van de bingorooms gekoppeld aan een progressieve jackpot. De jackpotrooms en jackpotstanden worden weergegeven op de website van Bingocams. De BigBang bingokamer is voorzien van een progressieve jackpot en staat bekend als één van de hoogste jackpots die je bij Bingocams kunt winnen. Behalve de progressieve jackpot kun je ook meespelen in een van de room jackpots, dat zijn de bingokamers; BubbleGum, Happinezz en BingBling.

De welkomstbonus en gratis speelgeld

Om het voor nieuwe spelers aantrekkelijk te maken om zich in te schrijven biedt Bingocams vijf euro gratis speelgeld. Je hoeft er verder niets voor te doen, ja een account aanmaken waarna er vijf euro speelgeld aan het account wordt toegekend. Met het gratis speelgeld kun je of de bingospellen of casinospellen voor geld proberen. Besluit je vervolgens om geld te storten naar jouw account dan ontvang je de eerste keer een welkomstbonus van 200% tot maximaal 100 euro! Maar er is nog meer! Bingocams heeft maandelijks fantastische bonusacties waar spelers gebruik van kunnen maken. Zelfs wekelijks ontvangen de reguliere spelers van Bingocams een reload bonus met een bonuswaarde van 50% tot maximaal 125 euro. Het complete bonusoverzicht kun je op de Bingocams website terugvinden maar wij kunnen ook alvast verklappen dat je ook nog statuspunten zult verdienen terwijl je voor geld speelt.

Klantenservice en betaalmethodes

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt waarvoor je contact op kunt nemen met de klantenservice. Via de Live Chat zul je aan verschillende moderators jouw vraag kunnen stellen maar voor specifieke vragen over jouw account kun je het beste even de helpdesk inschakelen. Onder het kopje helpdesk vind je ook gelijk de meest gestelde vragen en staat jouw vraag hier niet bij dan kun je gebruik maken van het bijbehorende formulier. BingoCams is een onderdeel van Dazzletag Entertainment Limited en beschikt over twee licenties voor het aanbieden van online kansspelen die zijn uitgegeven door de Malta Gaming Authority (MGA). Geld storten kan veilig via verschillende betaalmethodes waaronder iDEAL maar ook via een mobiel of vaste telefoon waarbij je € 1.40 per minuut op kunt laden. Behalve iDEAL en telefoon kun je ook via e-wallets zoals Neteller of Skrill geld overmaken of zelfs met een Paysafecard.