Gratis bingo spelen

Gratis online bingoën

Als je nog niet eerder via het internet een potje bingo hebt gespeeld dan is het verstandig om eerst gratis bingo te spelen. Gratis bingoën kan eigenlijk bij alle bingoaanbieders die je op bingogokken kunt vinden. Het is wel verstandig om een account aan te maken bij de desbetreffende aanbieder waar je gratis wilt spelen want je hebt dan veel meer keus uit gratis bingorooms. Je kunt via deze pagina alvast een bingospel van Bingolot spelen. Je kunt hier een gastgebruiker aanmaken om mee te spelen waarbij er dus geen geld gestort dient te worden om te kunnen spelen. Je kunt een account registreren om voor geld te spelen of een gast account aanmaken.

Het spel hierboven is afkomstig van bingolot waar spelers voor kleine geldbedragen bingokaarten kunnen kopen. Zoals je kunt zien kun je hier ook via de chat met andere spelers chatten.

Bingo met webcam

Wil je ook graag andere spelers zien en horen? Dan kun je het beste een bezoekje brengen aan Bingocams. Registreren gaat bij bingocams snel en eenvoudig en is geheel vrijblijvend. Nadat je bent geregistreerd kun je dan in allerlei 'Free Bingorooms' spelen waar je andere spelers via de webcam kunt zien. Hieronder zie je een aantal free bingorooms waar je geheel vrijblijvend een potje bingo kunt spelen:

  • Free Double 50 - een bingoroom met kans op 100 euro!
  • Freebie Fiesta - één van de favoriete gratis bingorooms met wekelijks 900 euro aan prijzengeld!
  • Mango
  • Pineapple
  • Strawberry

Ook Beter Bingo en Maria Bingo hebben een gratis bingo spelaanbod. Het is echter wel verstandig om eenmalig een account aan te maken zodat je in alle free bingorooms kunt spelen.

Vijf euro gratis speelgeld

Besluit je toch om een account aan te maken dan adviseren wij je om vijf euro gratis speelgeld te claimen. Dit bedrag kunnen nieuwe spelers verwachten bij zowel Bingocams als Beter Bingo en dient gebruikt te worden om de verschillende bingo spelletjes te proberen. Zo kun je met een klein bedrag ervaren hoe het spelen van bingo voor geld verloopt en wil je dan toch nog verder spelen ligt er ook nog een royale welkomstbonus voor je klaar.